![]() |
| The Following User Says Thank You to elifece For This Useful Post: | ||
EMOŞ (03-04-2010) | ||
|
||||
|
tamam canımcım 50çekiyoruz yarın raporumu veririm evet bende bayadır su içmiyorum sanırım kış yüzünden ama günde 3kupa çay 1kupa kayısı cayı yanı forum diye geçiyo bir kupa nescafe ve en azda 3bardak yeşil çay içiyorum suyada baslamam sart
![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnaNMaK BaŞaRMaNıN YaRıSıDıR....:nazar: DuRMaK YoKK YoLa DeVaMm.... |
|
||||
|
maşşşşşaaaaaaaaallllllahhh bacım daha ne içecen bi de bunların yanında su içsen sen tuvaletten çıkamazsın he. tamam bu akşam 50 den başlayalım şu burağın getirdiği alet bi değişik ayak kısmıda var nasıl bişeyse ben beceremedim akşam burak bi gelsinde denk geldi valla yoksa tek başıma mekik çekmek de zor oluyor ayaklarıma kim oturcak burakda hafta sonu yok ya sallardım heralde gene gerçi eceyi de otutturup yaptım çoğu kez ama o da sıkılıveriyor yavrum kalkıyordu
|
resmini cekip eklermisin aletini merak ettim canım hadi hayırlısı olsun güle güle bol mekikli günler
![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnaNMaK BaŞaRMaNıN YaRıSıDıR....:nazar: DuRMaK YoKK YoLa DeVaMm.... |
|
||||
|
du canım ece den gizli gizli çekeyimde sana msn den atabilirm ama sadece siteye yükleyemiyorum o kadar anlatmana rağmen beceremiyorum sen msn den görürsün olar mı az bekle ama
|
tamam canım ben eklerim
|
||||
|
Alıntı:
İYİ FİKİR DENİZ İYİ FİKİRDE CANIM BU KADAR MEKİĞİ BİZ NASIL ÇEKİCEZ HAYATIM EMELDE ROKET VAR ÇEKİCEK NORMAL MEKİK 50-100 ÇEKMEYİ DÜŞÜNEMİYORUM BU ARADA MEKİK ÇEKEREK BELİNİ İNÇELTEMEZSİN ONUN YERİNE ÇEMBER ÇEVİR FAYDASI MUHAKKAK GÖRÜRSÜN
||||
|
evet raporumu vermeye baslıyım
![]() ![]() ![]() deniz bu topiği acmak çok iyi olcak nekadar uzun zamandır mekik çekmiyodum oh sıkılaştırıcı kremimide sürdüm ara verdiğim herşeye devam durmak yok
|
||||
|
bende 50 adet mekiği çektim karnımın üst kısmı ağrıyor ne zamandır yapmıyordum ben ya of baldırlarımda ağrıyor
meral ben 50 çekiyordum canım aletsiz de burak dizlerime otururduçekerdim aleti olmayanlar o zaman 10 dan başlasın hergün hergün 10 ar 10 ar arttırsın olur mu bide çember var meral ece nin oyuncağı olarak var ama ben döndüremiyorum onu denedim ama döndüremiyorum millet nasıl becerir bilmem
|
Alıntı:
| Etiketler |
| beraber, bizimle, buraya, Çekmek, mekik, İsteyenler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|